انواع تقطیر فایل درباره نقطه جوش ، درقالب word ، دارای 49 صفحه قابل ویرایشتمام قواعد نگارشی رعایت شده است
دسته بندی شیمی
فرمت فایل doc
حجم فایل 408 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49
تحقیق با موضوع نقطه جوش

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
 
 

توضیحات :

فایل درباره نقطه جوش ، درقالب word ، دارای 49 صفحه قابل ویرایش.تمام قواعد نگارشی رعایت شده است.

بخشی از متن :

نقطه جوش

مولکولهای مایع دائما حرکت می‌کنند.تعدادی از این مولکولها هنگامی که در سطح مایع هستند میتوانند به فضای بالای مایع بگریزند.مایعی را در ظرف بسته ای که هوایش تخلیه شده در نظر بگیرید.تعداد مولکولها در فاز گازی مایع افزایش می‌یابد تا سرعت ورود مجدد مولکولها به فاز مایع با سرعت گریزشان برابر شود، سرعت ورود مجدد متناسب با تعداد مولکولها در فاز گازی است.در این حال دیگر تغییر اساسی در دستگاه ملاحظه نمی شود و می‌گویند که سیستم در حال تعادل جنبشی است.مولکولها در فاز گازی به سرعت حرکت میکنند و دائما به دیواره ظرف بر می‌خورند و منجر به وارد کردن فشار به دیواره آن می‌شوند میزان این فشار در یک درجه حرارت معین را فشار بخار تعادل جسم مایع در آن درجه می‌نامند.این فشار بخار به درجه حرارت بستگی دارد.این بستگی به آسانی با تمایل گریز مولکولها از مایع قابل توجیه است.با ازدیاد درجه حرارت انرژی جنبشی متوسط مولکولها افزایش می‌یابد و فرار آنها به فاز گازی آسان میشود.سرعت ورود مجدد مولکولها نیز رو به افزایش می‌رود و به زودی در درجه حرارت بالاتر تعادل برقرار می‌شود.ولی در این حال تعداد مولکولها در فاز گازی از تعداد آنها در درجه حرارت پایین تر بیشتر است و در نتیجه فشار بخار زیادتر است.

اکنون نمونه مایعی را در نظر بگیرید که در یک درجه حرارت معین در ظرف سر گشاده ای قرار دارد و مولکولهای فاز بخار در بالای مایع می‌توانند از محوطه ظرف خارج شوند.بخاری که در بالای این نمونه است از مولکولهای هوا و نمونه تشکیل شده است.طبق قانون فشارهای جزئی دالتون، فشار کل (خارجی) در بالای مایع برابر با فشارهای جزئی نمونه و هوا است:

و.

فهرست برخی مطالب :

  • نقطه جوش
  • اندازه گیری نقطه جوش به روش میکرو:
  • تقطیر
  • روش ماکرو
  • نگاه کلی
  • انواع تقطیر
  • تقطیر جزء به جزء مخلوطهای دو جزئی و چند جزئی
  • تعیین نقطه ذوب ( melting point )
  • مراحل تقطیر با استفاده از قانون رائول
  • تعادل بخار با محلول آزئوتروپ
  • بلور دانه‌های فی
  • آب تبلور به چه معناست؟
  • تبلور و نمو بلورها
  • انجماد مواد مذاب:
  • میانبار یا ادخال در بلورها
  • و.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مایع ,مولکولها ,نقطه ,فایل ,درجه ,فشار ,درجه حرارت ,سرعت ورود ,ورود مجدد ,تعداد مولکولها ,فشار بخار ,قواعد نگارشی رعایت
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

SorousH RakhshanI server85 خاطرات شهیدان استان بوشهر [ بازگشتیم چون بازگشت همیشه بد نیست ] کربن فعال Michelle سوئیت همدان مدیریت استراتژیک بدن مرجع تخصصی اخبار به روز شهری